Tenenlezen

Kromme tenen, lange tenen, ronde tenen

Tenenlezen geeft je een verrassende kijk op je persoonlijkheid en gedrag. Ik lees uit de vorm en stand van je tenen het beeld dat ze over je karakter en gedragingen geven. Ik kan niet je toekomst uit je tenen aflezen.

Elke teen een karaktereigenschap of gedraging

Je voeten zijn een spiegel van jezelf. Rechtertenen staan voor het rationele, linker tenen voor het gevoel. Elke teen staat voor een andere karaktereigenschap of gedraging. Je hebt een…

  • communicatieteen
  • verdriet en vreugdeteen
  • gevoel- en ambitieteen
  • creativiteit- en doe-teen
  • liefde- en gehechtheidsteen
  • vertrouwen en angstteen
tenenlezen

Benieuwd welk beeld jouw tenen van je karakter en gedrag geven? Deze methode is geschikt om zelfkennis op te doen, relaties te doorgronden en het is een welkome hulp bij opvoeding.

Laat je tenen lezen bij Feed by Feet door Heleen De Vos.

Grondleggers en ontstaan

Tenenanalyseren is ontwikkeld door oud-journalist en radioman Imre Somogyi en zijn vrouw Margriet. Zij interviewden honderden mensen die op stranden en sauna's hun tenen voor hen blootstelden. Geleidelijk aan ontdekten zij de betekenis van de verschillende vormen en standen van tenen en konden zij relaties leggen, zo ontstond hun tenenleesalphabet.

Feed by Feet leest ook tenen in bedrijven. Leuk idee voor een bedrijfsfeest. Naast het plezier leveren de tenen van uw medewerkers een schat aan informatie op uw medewerkers leren hun sterke punten kennen.

Tenenlezen kan ook om je ouder-kind relatie beter te begrijpen of om de karaktertrekjes uit een babyvoetje af te lezen.

Meer informatie vind je op www.tenenlezen.be.